Transportplanner

Baan gegevens

 • Bedrijf: VONQ BV
 • Plaats: Alphen Aan Den Rijn
 • Plaatsingsdatum: 23-11-2021
 • Werkniveau: HBO
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Zeeman is een Retail organisatie met ongeveer 1.300 winkels in 7 verschillende Europese landen, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Spanje. Bij ons Distributiecentrum in Alphen aan den Rijn komen de goederen binnen vanuit Europa of het Verre Oosten. Vervolgens worden de goederen door onze Chauffeurs geleverd aan onze winkels in Europa. Wij werken met zo’n 75 vrachtwagenchauffeurs en om de goederen te vervoeren worden ruim 60 eigen vrachtwagens ingezet.

Jouw rol als Transport Planner

In de rol van Transport Planner draag jij bij aan de levering van goederen naar al onze 1.300 winkels in Europa (7 landen). De goederen komen aan in ons distributiecentrum waar ze worden verdeeld naar leveringen voor onze winkels. Elke winkel word 2 keer per week bevoorraad. Jij plant het transport van distributiecentrum naar de winkel.
Naast de voorbereiding richt jij je ook op probleem oplossing tijdens de rit en procesverbetering. Tevens stuur jij de Chauffeurs aan.

Dit doe jij in een team van 5 Planners, Wagenparkbeheer en een Analist.

Jouw voornaamste verantwoordelijkheden:

Iedereen op de afdeling transport heeft een "eigen taak" en zal voornamelijk worden samengesteld naar interesse en vooral kennis & kunde! Daar kan je zelf grotendeels vorm aan geven, zo is een collega verantwoordelijk voor de werving & selectie van Chauffeurs terwijl een andere collega verantwoordelijk is voor de inkoopadministratie.

(Het team werkt in wisseldiensten waar om de week wordt gewerkt van 7.00 tot 16.00 uur, 10.00 tot 19.00 uur en van 13.00 tot 22.00 uur.)

Wat neem je mee?

Wat krijg je terug?

Interesse?
Solliciteer dan direct via de onderstaande ‘Sollicitatie button”. 

Uren

38 - 40

Salaris

2500 - 3382

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Medewerker Magazijn & Distributie @Prothya Biosolutions

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Dit is geen standaard magazijnfunctie. Deze afdeling behandeld ontzettend veel verschillende producten (zowel inkomend als uitgaand) waardoor je farmaceutische productkennis kunt opdoen. De werkzaamheden omvatten veel verschillende processen: alle aspecten van logistiek komen er voorbij (inkomst, opslag, uitgaand, transport) en er is weinig repeterend of routinematig werk. Als Medewerker Magazijn & Distributie ben je verantwoordelijk voor een optimale goederenstroom, infrastructuur en...

  Independent Recruiters
 • Sample Coördinator Laboratorium

  Toegevoegd op 19-10-2021 door Independent Recruiters

  Wil je werken voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding? Heb jij een hands-on mentaliteit en goeie communicatieve vaardigheden? Kan jij zelfstandig en in een team veel werk verzetten? En wil jij graag de verantwoordelijkeheid over de samples van verschillende laboratoria van het bedrijf? In dit laboratorium wordt speciale voeding ontwikkelt. Als Sample Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle logistieke en facilitaire diensten ten behoeve...

  Independent Recruiters
 • Verhuizers

  Toegevoegd op 15-10-2021 door Horst Totaal

  Wil jij werken in een kleine organisatie waar je de kans krijgt om je je te ontwikkelen en door te groeien? Ben jij graag fysiek bezig en krijg jij voldoening van tevreden klanten? Dan zoeken we jou als verhuizer voor ons team! Jouw baan als verhuizer Als verhuizer houd je je bezig met het bieden van een totaaloplossing op het gebied van verhuizingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de verhuizing van onze klant soepel, schadevrij en gezellig wordt uitgevoerd. Wij voeren...

  Christelijke Vacaturebank

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank