Bijbaan voor studenten in de avonduren

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Zeewolde
 • Plaatsingsdatum: 05-01-2022
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Bijbaan


Algemene omschrijving

Als jij graag werkervaring op wilt doen in een magazijn en dit wilt combineren met je studie, dan is dit dé baan voor jou!

Waarom deze baan als orderpicker dé baan voor jou is?

 • Omdat je zelf wekelijks kan aangeven via WhatsApp wanneer je graag wilt werken;
 • Omdat het werk altijd tussen 16:00 – 21:00 uur plaatsvindt;
 • Omdat het naast hard werken, hier ook hartstikke gezellig is en je werkt met leeftijdsgenoten!

Wat je precies gaat doen als orderpicker?
Als orderpicker loop jij met je pakbon door het magazijn om alle bestelde orders te verzamelen. De juiste order pak je uit het juiste schap, waarbij je het artikelnummer nauwkeurig checkt. Zodra je alle orders van je lijstje hebt verzameld, scan je deze met een handscanner. Daarna pak je de order in en zorg je ervoor dat het juiste afleveradres hierop wordt geplakt. Dit zodat het door de chauffeur kan worden opgehaald en bij de juiste persoon kan worden afgeleverd.

Mocht je meer uren willen maken in de avond, of misschien toch liever overdag willen werken, dan zijn hier ook voldoende mogelijkheden in. Bel ons gerust voor meer informatie op T: 036 - 521 81 60.

Gestelde eisen

 • Iedere week geef je je beschikbaarheid op via WhatsApp of mail;
 • Je bent minimaal 1 avond per week beschikbaar;
 • Je woont in Zeewolde.

Uren

5-25

Salaris

1725

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je terug voor je inzet?

 • Een leuke baan die goed te combineren is met je studie;
 • €9,96 bruto per uur (bij een leeftijd van 21 jaar);
 • Exclusief opbouw van reserveringen, zoals vakantiegeld en vakantiedagen;
 • Je wordt door FlevoDirect voorzien van werkschoenen met stalen neuzen;
 • En last but not least: een flexibele baan, waarbij je zelf grip hebt op het rooster en alleen wordt ingepland als het jou uitkomt!


Sollicitatieprocedure

Is de functie die je net gelezen hebt, helemaal de baan die bij jou past? Reageer dan direct door op de knop “ik wil deze baan” te klikken of neem contact op via T: 036 – 521 81 60), zeewolde@flevodirect.nl of stuur een WhatsApp bericht naar M: 06 – 39 18 47 06.

Referentienummer: 105090

Bedrijfsprofiel

FlevoDirect Uitzendbureau in het centrum van Zeewolde heet iedereen van harte welkom. Of je nu parttime of fulltime wil werken. Je kunt je bij ons inschrijven na het maken van een afspraak. Wij zijn enthousiast, gemotiveerd en gedreven en willen jou graag helpen met het vinden van de juiste baan! Vacatures in Flevoland en het gebied NW-Veluwe en Randmeren is onze specialiteit.FlevoDirect Uitzendbureau is gespecialiseerd in personeelsdiensten. In de 11 jaren dat FlevoDirect actief is heeft het een respectabele naam voor zich opgebouwd. FlevoDirect kenmerkt zich door kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak.FlevoDirect Uitzendbureau richt zich op bemiddeling voor banen op administratief, commercieel, technisch, financieel, logistiek en facilitair gebied. Het kantoor in het centrum van Zeewolde wordt bemand door een hecht team van goed opgeleide medewerkers, waarbij klantenbinding, menselijk contact, persoonlijke aanpak en groei in de klantenportefeuille centraal staan.Uiteraard is ons bureau jarenlang NEN-4400 gecertificeerd en zijn wij lid van branchevereniging NBBU. Het bewijs en de zekerheden van goed ondernemerschap.Zoek jij ook werk in Flevoland en directe omgeving? Bij ons vind je de leukste banen in Zeewolde, Almere, Lelystad, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Biddinghuizen en Dronten.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Business Unit Leader / Senior Recruitment Consultant - Zorg en Welzijn

  Gisteren geplaatst door Bring at Work

  Wij zijn per direct op zoek naar een Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant voor de goedlopende unit Zorg en Welzijn.Als Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de unit. Het bestendigen van relaties en het naar een hoger plan tillen van de business.Het is een 360 rol met 75% focus op het invullen en onderhouden van relaties met de huidige klanten. Je werft op diverse niveaus in de zorg en welzijn, je doet dit samen met...

  Bring at Work
 • Meewerkend Voorman Logistiek

  Eergisteren geplaatst door ARTO Recruitment

  Het controleren van picklijsten en pakbonnen; Verantwoordelijk voor het logistieke proces zodat alles vlekkeloos verloopt; Heftruck en pompwagen bedienen; Intern transport checken; Schoonhouden van het distributiecentrum; Product- en artikelkennis. Je controleert schades aan interne transportmiddelen en je zorgt voor het onderhoud; Naleving van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

  Stad Vacaturebank
 • Supervisor bij een logistiek internationaal bedrijf

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect

  In de functie van supervisor ben je een geboren natuurlijke leider. Hierbij stuur je een team aan van 8 tot 10 medewerkers per dienst. Daarnaast zal je zelf ook actief meewerken met hen. Je zal zo’n 60% mee werken op de werkvloer en 40% zal je processen aansturen.Je takenpakket als supervisor bestaat uit:Aansturen van het team;Uitdraaien en controleren van controlelijsten;Personeel op de juiste positie inplannen zodat er efficiënt gewerkt wordt;Ad-hoc ‘brandjes blussen’;Contact onderhouden...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker planning en inkoop

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  In deze functie als medewerker planning en inkoop ben jij niet alleen nationaal, maar ook internationaal in contact met jouw leveranciers. Jij zorgt als medewerker planning en inkoop ervoor dat de voorraad optimaal beheert wordt.  Jij zorgt ervoor dat producten tijdig worden ingekocht, zodat de beschikbaarheid van de producten altijd gegarandeerd is. Verder ben je bezig met orderverwerking, regel je transporten en bewaak jij de levertijden. Al met al een zeer diverse functie bij een...

  Stad Vacaturebank
 • Magazijn supervisor

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Binnen de functie van magazijn supervisor houd jij je bezig met diverse en uiteenlopende taken.Zo ben je in deze 50% van de tijd bezig met het verwerken en uitwerken van administratie in SAP.De resterende 50% ben je bezig met het aansturen van de collega’s in het magazijn en het meehelpen met de operationele werkzaamheden. In jouw toekomstige functie kom je te werken in een team van 3 medewerkers, waarmee je van maandag tot en met vrijdag in een dagdienst je werkt uitvoert. Omdat er veel met...

  Stad Vacaturebank

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank