* Logistieke Magazijnkracht 3 ploegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Olympia Uitzendbureau
 • Plaats: Woerden
 • Plaatsingsdatum: 16-05-2018
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: 5 t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Logistiek Medewerker verdien je natuurlijk goed in de nachtdiensten.
Je werkt in Woerden je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een juiste en efficiënte afhandeling van de gehele goederenstroom binnen het bedrijf. Jouw werkzaamheden bestaan uit de registratie en het verzendklaar maken van orders, het laden en lossen van goederen en het sorteren en plaatsen van goederen in de opslag. Je zorgt er voor dat het hele proces soepel verloopt en het depot er piekfijn uitziet.

Taken
Je helpt mee met het lossen van goederen uit de vrachtwagen;
Je scant de ingekomen producten en zet ze op de juiste plek in het magazijn;
Je sorteert de goederen;
Je begeleidt de bestelling en maakt deze verzendklaar;
Je verzamelt de orders voor de juiste route en zet ze klaar;
Je helpt met het voorbereiden van het laden van de auto’s;
Je draagt zorg voor een opgeruimd geordend magazijn;

Gestelde eisen

Je werkt graag samen met collega’s om de goederenstroom soepel door het magazijn te laten verlopen;
Voor jou is het een uitdaging om efficiënt te werken, voorzichtig met goederen om te gaan en de klus te klaren;
Je bent een echte aanpakker en werkt nauwkeurig;
Je kunt goed tegen het werken in verschillende ploegen;
Je bent fulltime beschikbaar in ploegendiensten;
Je woont in Woerden of de directe omgeving of beschikt over eigen vervoer; (vanwege de bereikbaarheid in de nacht)
Je Werktijden zijn 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22.00H-.6:00H
Je werkt in een continu-rooster dat ook doorgepland wordt in het weekend
Je bent flexibel inzetbaar;
Je kunt overweg met een scanner en een tablet;
De werkzaamheden kunnen soms zwaar zijn;
Belangrijk is dat je bij de gemeente een VOG kunt aanvragen indien dat gevraagd wordt:

Het is belangrijk dat je een flexibele instelling hebt ten aanzien van de werklocatie en werktijden.

Keywords: Nachtdienst goederenstroom laden lossen Woerden Harmelen Zegveld Oudewater Guda Utrecht Auto motor eigen vervoer orderadministratie webshop fulltime Full Time sorteerder sorteren warehouse vakkenvuller ploegendienst voorraden voorraad orderverzamelaar inpakker uitpakker stickeren stapelaar rolcontainers dagdiensten en nachtdiensten voltijd heftruck heftruckchauffeur

Uren

36

Salaris

2021

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Je verdient €11.66 bruto per uur (Dit is inclusief de ploegen toeslag die je over alle uren uitbetaald krijgt.) Je gaat een arbeidsrelatie aan voor langere tijd en bij goed functioneren bestaat de kans dat je overgenomen wordt in een vast dienstverband.
De opdrachtgever kan je trainingen aanbieden die je functioneren ten goede komen. Dit kan bijvoorbeeld gaan om een heftruckcertificaat of een BHV training


Wanneer je komt werken via Olympia bouw je, naast het afgesproken uurloon, ruim 10% van je salaris op voor vakantie-uren die je in overleg met de opdrachtgever op kan nemen. Daarnaast heb je recht op 8% vakantiegeld en ontvang je een feestdagenvergoeding conform CAO. Na 26 gewerkte weken word je opgenomen in de pensioenregeling waarvan Olympia de basispremie betaalt. Boven alles kun je rekenen op een persoonlijke, betrokken begeleiding van de vestigingsmedewerkers van Olympia Woerden.

Bedrijfsprofiel

Olympia Uitzendbureau, opgericht in 1969, behoort tot de top van uitzendorganisaties in Nederland en levert een breed scala aan personeelsdiensten binnen vrijwel alle marktsegmenten.

Als enige grote uitzender hanteert Olympia een unieke franchiseformule: Alle lokale vestigingen zijn in handen van zelfstandige ondernemers. Door haar uitgebreide netwerk kan Olympia bedrijven en uitzendkrachten de voordelen bieden van een grote landelijke organisatie gecombineerd met de kracht en betrokkenheid van lokaal ondernemerschap. Oftewel: “We love to work for you”… en dát maakt het verschil.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Vakantiewerk in de logistiek! Warehouse

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Ben jij flexibel, parttime beschikbaar in de logistiek en woonachtig in de omgeving van Steenwijk? Meestal kun je rond de 30 uur werken. Het komt voor dat dit soms meer of juist minder is. Het gaat om 2/3 dagen doordeweeks en de zaterdag van gemiddeld 5.5 uur. De werkzaamheden zijn het laden en lossen van meubels, samen met een buddy, in of uit de oplegger van de vrachtwagen en/of containerbakken. Tevens controleer je de producten op mankementen en beschadigingen. Na het lossen plaats je...

 • Distributie Chauffeur CE met uitzicht op

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  ...een vast dienstverband!Trailerchauffeur winkeldistributie (trekker-oplegger) Op de locatie Rouveen vertrekken de chauffeurs voor een supermarkt en rijden filiaalritten door heel Nederland. Het is vroeg beginnen en dagen van 10 tot 15 uur. Zaterdag om de week is een must. Het laden en lossen van de distributie goederen behoort tot je taken. Je hebt contact met de planning via een boardcomputer. Daarnaast voer je administratieve taken uit zoals het controleren van de daadwerkelijk goederen...

 • Gezocht; Transportplanner in Waddinxveen

  Vandaag geplaatst door Timing

  Als planner ben je verantwoordelijk voor de ongeveer 11 wagens en de daarbij behorende chauffeurs. Ook stuur je de chauffeurs en de voorman in het magazijn aan. De chauffers leveren bouwmaterialen af en nemen zo nodig ook goederen mee terug naar het magazijn. Je valt onder de verantwoordelijkheid van het hoofd logistiek en werkt samen met ongeveer 5 directe collega's. Je werkt van maandag t/m vrijdag tussen 6:00 en 18:00.

  Stad Vacaturebank
 • Gezocht; Magazijnmedewerker met heftruckcertificaat

  Vandaag geplaatst door Timing

  Als magazijnmedewerker ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor het magazijn. Je ontvangt de binnenkomende goederen. Je zorgt ervoor dat de producten veilig opgeslagen worden en controleert regelmatig of de voorraad klopt. Je verzameld de producten en verpakt het zodat het veilig vervoerd kan worden. Uiteraard ben je samen met elkaar verantwoordelijk voor een opgeruimd magazijn. Een tevreden klant begint bij jou in het magazijn!

  Stad Vacaturebank
 • Metaalplaten Montagemedewerker met heftruck Regio Woerden

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je verplaatst metalen platen met heftruck naar de coatingafdeling of spuiterij;Je helpt mee met het logistieke proces van aanleveren en naar het magazijn terugbrengen;Pakken van metalen plaatwerk in het magazijn op basis van een order;Beschermingsdoppen op maat maken een aanbrengen;De platen aanleveren op de spuitafdeling;De platen verpakken met een beschermingslaag (Folie)Terugbrengen naar het magazijn

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank