R&D Workshop Validatie Engineer

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Houten
 • Plaatsingsdatum: 11-01-2022
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Dit is een gloednieuwe functie! Jij bent het aanspreekpunt van projectleiders en engineers van andere afdelingen. Je coördineert, communiceert en plant de werkzaamheden voor de R&D workshop, ook voor andere afdelingen buiten R&D. Je bent immers verantwoordelijk voor het inplannen en uitvoeren van diverse testen en de ontwikkelde prototypes/Beta-versies en tooling. Indien nodig, zorg je voor extra resources die benodigd zijn bij opbouw.

Jouw takenpakket bestaat o.a. uit:

 • Een nauwe samenwerking met R&D engineers test-protocollen opstellen, bedenken en voorbereiden voor validatie tests. Hiervoor overleg je welke functies getest moeten worden, de wijze van testen en wat de validatie criteria zijn. Je rapporteert de resultaten naar het R&D projectteam.
 • Het inschatten van de hoeveelheid resources en tijd die nodig zijn om testplannen uit te voeren en geeft deze als input naar de R&D project-manager.
 • Checken van de beschikbaarheid van de materialen en zorgt dat deze op tijd beschikbaar zijn voor het opbouwen van de prototypes en proef-stands.
 • Het voorbereiden van de proefstand voor aangaande meetmiddelen, apparatuur, software, programmatuur, andere faciliteiten en helpt bij het opbouwen van de test-opstellingen.
 • Het ondersteunen van de R&D/Standaardisatie engineers
 • Je maakt rapportages van de test resultaten en bespreekt deze binnen jouw project team.
 • Je hebt nauw contact met Supply Chain (development) in het geval van benodigde validatie-tooling in de Supply Chain en het juiste gebruik hiervan.
 • Je draagt zorg voor een schone, nette en veilige en optimaal ingericht werkomgeving in de R&D workshop.

Als R&D Workshop Validatie Engineer pas jij in het volgende profiel:

 • MTS/HTS diploma WTB/Mechatronica/Elektrotechniek
 • 2 jaar ervaring met testen in een R&D omgeving
 • Ervaring met testen, valideren, meten en analyseren van technische data
 • Ervaring in een technische dienst, maintenance of onderhouds team is een pré
 • Goede rapportage technieken in het Engels
 • Goede beheersing Engelse en Nederlandse taal

Jouw salaris hangt af van opleiding en relevante werkervaring maar ligt rond de €4500 bruto per maand obv 40 uur. Overige arbeidsvoorwaarden worden in een persoonlijk gesprek besproken.

Gestelde eisen

MTS/HTS diploma WTB/Mechatronica/Elektrotechniek 2 jaar ervaring met testen in een R&D omgeving Ervaring met testen, valideren, meten en analyseren van technische data Ervaring in de technische dienst

Uren

32-40 hours

Salaris

€3500 - €4500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Dit is een internationale speler die veelal projecten uitvoert in het buitenland. Jouw standplaats is regio Utrecht.

Independent Engineering
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Business Unit Leader / Senior Recruitment Consultant - Zorg en Welzijn

  Gisteren geplaatst door Bring at Work

  Wij zijn per direct op zoek naar een Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant voor de goedlopende unit Zorg en Welzijn.Als Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de unit. Het bestendigen van relaties en het naar een hoger plan tillen van de business.Het is een 360 rol met 75% focus op het invullen en onderhouden van relaties met de huidige klanten. Je werft op diverse niveaus in de zorg en welzijn, je doet dit samen met...

  Bring at Work
 • Meewerkend Voorman Logistiek

  Eergisteren geplaatst door ARTO Recruitment

  Het controleren van picklijsten en pakbonnen; Verantwoordelijk voor het logistieke proces zodat alles vlekkeloos verloopt; Heftruck en pompwagen bedienen; Intern transport checken; Schoonhouden van het distributiecentrum; Product- en artikelkennis. Je controleert schades aan interne transportmiddelen en je zorgt voor het onderhoud; Naleving van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

  Stad Vacaturebank
 • Supervisor bij een logistiek internationaal bedrijf

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect

  In de functie van supervisor ben je een geboren natuurlijke leider. Hierbij stuur je een team aan van 8 tot 10 medewerkers per dienst. Daarnaast zal je zelf ook actief meewerken met hen. Je zal zo’n 60% mee werken op de werkvloer en 40% zal je processen aansturen.Je takenpakket als supervisor bestaat uit:Aansturen van het team;Uitdraaien en controleren van controlelijsten;Personeel op de juiste positie inplannen zodat er efficiënt gewerkt wordt;Ad-hoc ‘brandjes blussen’;Contact onderhouden...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker planning en inkoop

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  In deze functie als medewerker planning en inkoop ben jij niet alleen nationaal, maar ook internationaal in contact met jouw leveranciers. Jij zorgt als medewerker planning en inkoop ervoor dat de voorraad optimaal beheert wordt.  Jij zorgt ervoor dat producten tijdig worden ingekocht, zodat de beschikbaarheid van de producten altijd gegarandeerd is. Verder ben je bezig met orderverwerking, regel je transporten en bewaak jij de levertijden. Al met al een zeer diverse functie bij een...

  Stad Vacaturebank
 • Magazijn supervisor

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Binnen de functie van magazijn supervisor houd jij je bezig met diverse en uiteenlopende taken.Zo ben je in deze 50% van de tijd bezig met het verwerken en uitwerken van administratie in SAP.De resterende 50% ben je bezig met het aansturen van de collega’s in het magazijn en het meehelpen met de operationele werkzaamheden. In jouw toekomstige functie kom je te werken in een team van 3 medewerkers, waarmee je van maandag tot en met vrijdag in een dagdienst je werkt uitvoert. Omdat er veel met...

  Stad Vacaturebank

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank