Sample Coördinator Laboratorium

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 19-10-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Wil je werken voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding? Heb jij een hands-on mentaliteit en goeie communicatieve vaardigheden? Kan jij zelfstandig en in een team veel werk verzetten? En wil jij graag de verantwoordelijkeheid over de samples van verschillende laboratoria van het bedrijf?

In dit laboratorium wordt speciale voeding ontwikkelt. Als Sample Coördinator ben je verantwoordelijk voor alle logistieke en facilitaire diensten ten behoeve van alle samples in de laboratoria.

Het takenpakket waar je verantwoordelijk voor zal zijn:

 • Het beheren en archiveren van de samples zowel logistiek als administratief;
 • Het ontvangen van de samples, het inscannen, het verwerken van de data in een sample software en deze uitzetten;
 • Het beheren en archiveren van duizenden samples per jaar in -80 en -196 opslag zowel logistiek als administratief;
 • Organiseren en coördineren van verzendingen naar interne en externe labs;
 • Nauwkeurig communiceren met je collega's en klinische studie teams;

Alle werkzaamheden zijn volgens een afgesproken planning. Daarnaast is het behouden van een veilige werkomgeving van belang en kijk je zorgvuldig naar verbeteringen.

Voor deze functie met veel verantwoordelijkheid zoeken wij iemand met een proactieve houding. Verder is het belangrijk dat je service gericht bent, en tegen stress kan. Jij kan zowel zelfstandig als in een team werken. Je denkt in oplossingen en werkt nauwkeurig. Je kan goed afwisselen tussen verschillende taken. Verder voldoe je aan de volgende criteria:

 • Vaardig in communiceren zowel in Engels als Nederlands;
 • Kennis van (inter)nationale verzending regels is een pré;
 • Basale kennis van laboratorium vaardigheden, een MLO opleiding is een pré.

Voor deze functie is het belangrijk dat je ingeënt bent voor DTP, Hepatitis A en B of dat je bereidt bent om ingeënt te worden.

Het gaat om een tijdelijke functie in eerste instantie voor 12 maanden, 40 uur per week. Het salaris ligt tussen de €2000 en €2250 bruto o.b.v. 40 uur.

Gestelde eisen

Vaardig in communiceren zowel in Engels als Nederlands; Kennis van (inter)nationale verzending regels is een pré; Basale kennis van laboratorium vaardigheden, een MLO opleiding is een pré.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2000 - €2250 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Ambitieuze Sample Coördinator Laboratorium gezocht in Utrecht (12 maanden)!

Wil je werken voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding? Heb jij een hands-on mentaliteit en goeie communicatieve vaardigheden? Kan jij zelfstandig en in een team veel werk verzetten? En wil jij graag de verantwoordelijkeheid over de samples van verschillende laboratoria van het bedrijf?

Het betreft een opening die zo snel mogelijk ingevuld moet worden, dus twijfel niet en reageer nu!

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Medewerker Magazijn & Distributie @Prothya Biosolutions

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Dit is geen standaard magazijnfunctie. Deze afdeling behandeld ontzettend veel verschillende producten (zowel inkomend als uitgaand) waardoor je farmaceutische productkennis kunt opdoen. De werkzaamheden omvatten veel verschillende processen: alle aspecten van logistiek komen er voorbij (inkomst, opslag, uitgaand, transport) en er is weinig repeterend of routinematig werk. Als Medewerker Magazijn & Distributie ben je verantwoordelijk voor een optimale goederenstroom, infrastructuur en...

  Independent Recruiters
 • Assistent Personeel en Organistatie (P&O) - 32 tot 36 uur - GGD Zaanstreek Waterland

  Vandaag geplaatst door Bring at Work

  Ben jij de gezellige duizendpoot, die in alle hectiek het overzicht behoudt en HR jouw collega's kan ondersteunen waar nodig? Ben jij per direct fulltime beschikbaar voor de komende zes maanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als Assistent Personeel en Organisatie ondersteun je de sector Corona (met name op gebied van Werving & Selectie en HR-administratie) en bestaan je hoofdtaken uit:Het administratief verwerken van alles rond de werving en selectie van de medewerkers die instromen en het...

  Bring at Work
 • Manager Duurzame Elektrotechnische Oplossingen - Maritiem

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Jij zorg ervoor dat de wensen van de klant vertaald worden naar een conceptueel ontwerp. Deze ontwerpen bevatten diverse bouwstenen. Er is een uitgebreid assortiment ontwikkeld van 'building blocks' die samengevoegd kunnen worden in een ontwerpfase om een logisch en effectief Hybrid Power systeem te ontwerpen. Een greep uit jouw takenpakket:Het bepalen van de technische roadmap op het gebied van Hybrid Solutions;Sturen op innovatie en vooruitgang, daarnaast kom je actief (richting klanten)...

  Independent Recruiters
 • Relatiemanager Bron- en Contactonderzoek GGD GHOR

  Gisteren geplaatst door Bring at Work

  Bring at Work zoekt uit naam van de GGD GHOR Nederland zoekt voor de Corona Programmaorganisatie een:Relatiemanager Bron- en Contactonderzoek (BCO) GGD-en (en externe partners)32-40 uur per week, 3 FTEDe Corona programmaorganisatie van GGD GHOR Nederland ondersteunt de regionale GGD-en bij de uitvoering van Testen, Vaccineren en Bron- en Contactonderzoek (BCO). Dat doen we door op landelijk niveau de uitvoering te coördineren van het testen, waaronder de inrichting van het klant...

  Bring at Work
 • Junior - International Technical Project Manager Food

  Toegevoegd op 26-11-2021 door Independent Recruiters

  You are in charge of managing the entire project; from engineering till commissioning and testing. Each project is different, depending on the customer requirements and are ranging from 1 until 20 million euro's. Most of your colleagues are based in the Netherlands, followed by the United States, Iceland, Denmark, and the United Kingdom. There are various levels of experience in the team and they support each other by exchanging knowledge and skills.A day in the life of an international...

  Independent Recruiters

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank