Assistent Verkeersregie 16-18 uur

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 26-04-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

De GVB is op zoek naar een Assistent Verkeersregie, 16 tot 18 uur per week, verdeeld over vier dagen. De afdeling Verkeersregie is betrokken bij elk infrastructuurproject dat het openbaar vervoer raakt. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld de evenementen die binnen de gemeente Amsterdam worden georganiseerd. Ben jij administratief sterk en houd je van een dynamische baan? Én sta jij ingeschreven volgens de wetbanenafspraak? Dan is de functie assistent Verkeersregie wat voor jou!

In de baan als assistent Verkeersregie zorg je samen met de Verkeersspecialist OV dat alles in het team goed verloopt. Het gaat hier vooral om de administratie omtrent evenementen binnen de gemeente Amsterdam. 95% van jouw taken heeft te maken met deze evenementen. Jouw werkdag deel je voornamelijk zelf in en je zorgt dat je op basis van prioriteiten je zaken afhandelt. Zelfstandig en nauwkeurig werken is daarom erg belangrijk. Geen werkdag is hetzelfde en deze afwisseling houdt het werk leuk. Tot jouw takenpakket behoren onder andere: het uitvoeren van administratieve taken, het bewaken van de inkomstenstroom, het plannen van afspraken, het maken van verslagen en het verwerken van evaluatierapporten. Verder zorg je dat je up-to-date blijft over de geplande evenementen via internet.

Je voert je taken nauwkeurig uit en bent administratief sterk. Daarom kun je goed schakelen tussen alle verschillende informatiekanalen, zoals e-mail, intranet, internet en persoonlijk contact. Zelfstandig werken kun jij als de beste, maar je vindt het ook fijn deel uit te maken van een klein, hecht team. Aan enthousiasme geen gebrek, het liefst begin jij morgen al, maar dan willen we wel dat je:

 • Tot het doelgroepregister behoort, zoals beschreven in de Wet banenafspraak (klik op de link voor meer informatie);
 • Werkt en denkt op minimaal MBO 3 niveau;
 • Ervaring hebt met Word, Excel en Outlook;
 • Goed communicatief vaardig bent in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) hebt of kan aanvragen, dit is voor jou geen probleem;
 • Proactief bent.

Het is een tijdelijke baan voor een jaar, met als doel om werkervaring op te doen. Dit contract kan maximaal 1 keer worden verlengd. Tijdens deze periode doe je werkervaring op en kan je je voorbereiden voor een reguliere functie. Je start met een proefplaatsing.

Vanuit ons non-profit label Independent Ability bemiddelen wij mensen met een arbeidsbeperking naar gave functies bij opdrachtgevers binnen diverse vakgebieden. Heb je een arbeidsbeperking en spreekt deze vacature je aan? Of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Gestelde eisen

Tot het doelgroepregister behoort, zoals beschreven in de Wet banenafspraak; MBO 3 niveau; Ervaring met Word, Excel en Outlook; VOG Nederlands Proactief

Uren

16-24 hours

Salaris

€2000 - €2500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

De GVB is de openbaar vervoerder van Amsterdam.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank