Transportvrijwilliger Stichting Babyspullen

Baan gegevens

  • Bedrijf: Independent Recruiters
  • Plaats: Heerhugowaard
  • Plaatsingsdatum: 08-02-2019
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: Starter
  • Dienstverband: Vrijwilliger


Algemene omschrijving

Vind jij het leuk om auto te rijden? En wil jij nu echt eens een goed gevoel krijgen van werk? Word dan Transportvrijwilliger bij Stichting Babyspullen!

Als transportvrijwilliger zorg jij ervoor dat logistieke uitdagingen voor Stichting Babyspullen worden opgelost. Je haalt spullen op uit de verschillende sorteercentra en opslagpunten door het land en brengt die naar het sorteercentrum in Heerhugowaard. De frequentie is waarschijnlijk wekelijks, het inplannen van de ritten gaat in overleg. Je gaat op pad met de transport bus en rijdt een ronde om ingezamelde spullen op te halen bij de grotere locaties (opslagpunten). Aangekomen bij een opslagpunt zorg je ervoor dat de vuilniszakken en (lichte) dozen die bij het opslagpunt staan in de bus van Stichting Babyspullen worden ingeladen. Daarna ga je naar 1 of meerdere andere locaties en doe je hetzelfde. Bij sommige punten laad je ook spullen uit de bus zodat de spullen dan (voor)gesorteerd kunnen worden.

De organisatie is op zoek naar vrijwilligers die een ochtend/dag per week (1x per week of 1x per 2 weken mag ook, alles in overleg met jou) een ronde rijden. Daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B. Heb jij regelmatig een ochtend per week tijd om te helpen? Of zit je bijvoorbeeld (tijdelijk) zonder werk en wil je je tijd toch zinvol besteden? Dan zoeken wij jou!

Al onze vrijwilligers zijn het hierover eens: het werk geeft je een goed gevoel! Een goede start voor elke baby willen we natuurlijk allemaal en op deze manier kan iedereen hier heel praktisch een steentje aan bijdragen. Verder vergroot je je sociale netwerk, werk je in een gezellig team en ben je elke zomer welkom op een gezellige BBQ met alle vrijwilligers!

Gestelde eisen

Je haalt spullen op uit de verschillende sorteercentra en opslagpunten door het land en brengt die naar het sorteercentrum in Heerhugowaard. Je plant ook de ritten in.

Uren

8-16 hours

Informatie over Independent Recruiters

Stichting babyspullen zet zich in voor kinderen die geboren worden in armoede, de stichting verzamelt nieuwe en gebruikte babyspullen en deelt die via diverse instanties gratis uit aan (toekomstige) ouders die het financieel moeilijk hebben.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank