Ontbijtkok - Hotel te Den Haag

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Den Haag
 • Plaatsingsdatum: 12-01-2022
 • Werkniveau: LBO / VMBO, MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Voor een grote hotelketen met 4* en 5* hotels zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Ontbijtkok, die zorgt voor het perfecte ontbijt.Mensen een goede start van de dag geven, daar word je zelf ook blij van! In de functie van Ontbijtkok ben je medeverantwoordelijk om de gasten een bijzondere ervaring te geven en je bent vindingrijk genoeg om elke keer weer nieuwe ontbijgerechten te creëren.  

Jouw passie is koken en je beschikt over een brede kennis van gerechten. Je hebt oog voor detail en vindt het leuk om een goede service te verlenen. Als ontbijtkok zorg je ervoor dat alle producten op tijd besteld worden en dat de werkomgeving volgens de HACCP richtlijnen schoon en veilig is. 

Je begint de dag met het opstarten van de keuken en het klaarzetten van het ontbijtbuffet. Daarnaast is er in dit hotel de mogelijkheid om te ontbijten in het restaurant waar er ontbijt, lunch en diner wordt geserveerd voor maximaal 200 gasten. In deze functie is het belangrijk om een flexibele houding te hebben. Het kan namelijk wel eens voorkomen dat door drukte je gevraagd wordt om te helpen in de avond. 

Gestelde eisen

 • Vroeg opstaan en meteen de dag met energie beginnen is wie jij bent;
 • Je bent een ontbijtkok in hart en nieren;
 • Je voelt je thuis in de keuken;
 • Je bent enthousiast & stressbestendig;
 • Je kan goed zelfstandig werken maar bent vooral een teamplayer;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. 


Aanbod
 • Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting als medewerker bij de andere hotels, mogelijkheid voor korting naar andere landen;
 • De mogelijkheid om direct in dienst te komen;
 • Diverse opleidings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.

Uren

40uur

Informatie over Bring at Work

Deze hotelketen heeft meerdere hotels in Nederland. Dit hotel ligt op een toplocatie in Den Haag, een steenworp afstand van het strand. Het hotel is modern ingericht en beschikt over 152 kamers met balkon, waarvan er veel een fantastisch uitzicht hebben. Het hotel heeft ook een verwarmd binnenzwembad, sauna en solarium. Er zijn 19 vergaderruimten in het hotel. En er is parkeergelegenheid beschikbaar.Daarnaast investeert deze organisatie graag in jouw ontwikkeling en zo kan je dan ook diverse kwaliteitstrainingen volgen.

Bring at Work
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Business Unit Leader / Senior Recruitment Consultant - Zorg en Welzijn

  Gisteren geplaatst door Bring at Work

  Wij zijn per direct op zoek naar een Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant voor de goedlopende unit Zorg en Welzijn.Als Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de unit. Het bestendigen van relaties en het naar een hoger plan tillen van de business.Het is een 360 rol met 75% focus op het invullen en onderhouden van relaties met de huidige klanten. Je werft op diverse niveaus in de zorg en welzijn, je doet dit samen met...

  Bring at Work
 • Meewerkend Voorman Logistiek

  Eergisteren geplaatst door ARTO Recruitment

  Het controleren van picklijsten en pakbonnen; Verantwoordelijk voor het logistieke proces zodat alles vlekkeloos verloopt; Heftruck en pompwagen bedienen; Intern transport checken; Schoonhouden van het distributiecentrum; Product- en artikelkennis. Je controleert schades aan interne transportmiddelen en je zorgt voor het onderhoud; Naleving van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

  Stad Vacaturebank
 • Supervisor bij een logistiek internationaal bedrijf

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect

  In de functie van supervisor ben je een geboren natuurlijke leider. Hierbij stuur je een team aan van 8 tot 10 medewerkers per dienst. Daarnaast zal je zelf ook actief meewerken met hen. Je zal zo’n 60% mee werken op de werkvloer en 40% zal je processen aansturen.Je takenpakket als supervisor bestaat uit:Aansturen van het team;Uitdraaien en controleren van controlelijsten;Personeel op de juiste positie inplannen zodat er efficiënt gewerkt wordt;Ad-hoc ‘brandjes blussen’;Contact onderhouden...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker planning en inkoop

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  In deze functie als medewerker planning en inkoop ben jij niet alleen nationaal, maar ook internationaal in contact met jouw leveranciers. Jij zorgt als medewerker planning en inkoop ervoor dat de voorraad optimaal beheert wordt.  Jij zorgt ervoor dat producten tijdig worden ingekocht, zodat de beschikbaarheid van de producten altijd gegarandeerd is. Verder ben je bezig met orderverwerking, regel je transporten en bewaak jij de levertijden. Al met al een zeer diverse functie bij een...

  Stad Vacaturebank
 • Magazijn supervisor

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Binnen de functie van magazijn supervisor houd jij je bezig met diverse en uiteenlopende taken.Zo ben je in deze 50% van de tijd bezig met het verwerken en uitwerken van administratie in SAP.De resterende 50% ben je bezig met het aansturen van de collega’s in het magazijn en het meehelpen met de operationele werkzaamheden. In jouw toekomstige functie kom je te werken in een team van 3 medewerkers, waarmee je van maandag tot en met vrijdag in een dagdienst je werkt uitvoert. Omdat er veel met...

  Stad Vacaturebank

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank