Relatiemanager Bron- en Contactonderzoek GGD GHOR

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bring at Work
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 29-11-2021
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Bring at Work zoekt uit naam van de GGD GHOR Nederland zoekt voor de Corona Programmaorganisatie een:

Relatiemanager Bron- en Contactonderzoek (BCO) GGD-en (en externe partners)

32-40 uur per week, 3 FTE

De Corona programmaorganisatie van GGD GHOR Nederland ondersteunt de regionale GGD-en bij de uitvoering van Testen, Vaccineren en Bron- en Contactonderzoek (BCO). Dat doen we door op landelijk niveau de uitvoering te coördineren van het testen, waaronder de inrichting van het klant contactcentrum en een centraal registratiesysteem (CoronIT). Op het gebied van Bron- en Contactonderzoek ondersteunen we de GGD-en bij het faciliteren van onderlinge hulp tussen GGD-en en staan we klaar om bij uitbraken snel capaciteit op te kunnen schalen met een aantal landelijke partners.

Wij kunnen ons werk alleen goed doen in zeer nauwe samenwerking met onze partners: in de eerste plaats onze leden, de 25 GGD-en, maar ook RIVM, VWS, laboratoria en uitvoeringspartners voor testen en BCO. Een verbinding tussen de Corona programma organisatie en de GGD'en is essentieel. Daarom is relatiemanagement een cruciaal onderdeel van de operatie.

Werkzaamheden

Als relatiemanager Bron- en Contactonderzoek (BCO) ben jij samen met de andere relatiemanagers onderdeel van het landelijk programmateam BCO. Jullie zijn de oren en ogen 'in het veld', organiseren en onderhouden de relaties met interne en externe stakeholders:

 • Als relatiemanager ben je de verbindende schakel tussen regionale GGD-en, landelijke

  partners, het landelijk programmateam BCO en de landelijke Corona programma- organisatie. De GGD'en zijn voor het programma BCO ingedeeld in 5 units. Jij bent aanspreekpunt voor de 3-6 GGD'en in jouw unit en waar nodig fungeer je als vervanging voor jouw collega relatiemanager. Één keer per week heb je een unitoverleg waarin jouw GGD'en elkaar ontmoeten om de samenwerking te versterken. In overleg met de GGD'en en samen met de relatiemanagers bereid je dit overleg voor, zit je voor indien nodig en doe je de verslaglegging van de afwegingen die gemaakt worden.

 • Als vast gezicht voor de GGD-en ben je een betrouwbare sparringpartner. Je haalt signalen en knelpunten op, bent in gesprek over de stand van zaken en ontwikkelingen en deelt relevante informatie over ontwikkelingen bij en voorbeelden van andere GGD-en. Samen met collega's vertaal jij de opbrengsten en signalen uit de contacten naar aanpassingen in de werkprocessen en ondersteun je de GGD'en waar nodig met de implementatie. Je houdt hierbij oog voor de zelfstandige rol die GGD-en hebben in de uitvoering van BCO. En borgt tegelijkertijd vanuit de relatie de uniformiteit in werkwijzen, gebruik van de systemen en samenwerking.

 • Vanuit onze ambitie om de GGD-en zo goed mogelijk te ondersteunen in hun taken ben je in contact op een manier die jou in staat stelt de dagelijkse realiteit bij de GGD-en goed te begrijpen. Soms ga je op (werk)bezoek, soms kijk je mee, soms verdiep je je tot in detail in een werkproces of IT-toepassing. Tegelijkertijd ben je in staat om GGD'en aan te spreken op afspraken die zij onderling gemaakt hebben, soms via een besluit van de Directeuren Publieke Gezondheid. Waar nodig escaleer je richting je programmamanager en breng je hem/haar in positie om bij te sturen op strategisch niveau.

 

Gestelde eisen

Profiel

 • Je maakt makkelijk contact, bent proactief, duikt in onderwerpen en stapt op mensen af zonder daarbij op een opdracht te wachten.

 • Je vindt het leuk om de processen op de werkvloer goed te begrijpen en schrikt niet terug om je te verdiepen in de werkrealiteit van de mensen met wie je samenwerkt en kan deze goed verbinden met de benodigde stappen op tactisch en strategisch niveau.

 • Je hebt een stevige en standvastige persoonlijkheid waarmee je ook bij tegenwind overeind blijft, en tegelijkertijd de verhoudingen en het proces goed in beeld houdt.

 • Je werkt graag in een nauw verband met de andere relatiemanagers, waarbij je samen plannen maakt en deze uitvoert.

 • Je bent flexibel en pragmatisch: je schakelt makkelijk op verschillende niveaus en steekt graag je handen uit de mouwen.

 • Je bent in staat om je verschillende onderwerpen snel eigen te maken en hier de verbinding tussen te leggen.

 • Je hebt gevoel voor verhoudingen en weet rolvast te opereren en daar anderen ook mee te helpen. Je voelt goed aan wat je zelf op kunt lossen, waar je een expert bij moet betrekken en wat je moet escaleren.

 • Je hebt een open en nieuwsgierige blik waarmee je echt de uitvoering in duikt en kijkt of bedacht beleid ook implementeerbaar is, bij sterke voorkeur heb je (2-5 jaar) werkervaring in een uitvoeringsorganisatie in de publieke gezondheid en/of de publieke sector.

 • Je bent flexibel qua werktijden: als het nodig is sta je er. Bij uitzondering kan het ook zijn dat je in het weekend incidenten op moet lossen samen met de andere stakeholders.

 • Je hebt minimaal een afgeronde universitaire bachelor of master opleiding

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het gebruik van Office 365

 • Je bent beschikbaar vanaf 6 december 2021 tot 30 juni 2022 met mogelijk 2 maal een verlenging tot uiterlijk 31 december 2022

   Aanbod
Het is mogelijk om deze functie als detacheerder of als ZZP'er in te vullen.

Uren

36uur

Informatie over Bring at Work

Klikgesprekken zullen naar verwachting op 2 en 3 december plaatsvinden.

Bring at Work
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Business Unit Leader / Senior Recruitment Consultant - Zorg en Welzijn

  Gisteren geplaatst door Bring at Work

  Wij zijn per direct op zoek naar een Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant voor de goedlopende unit Zorg en Welzijn.Als Business unit Leader/ Senior Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het uitbouwen van de unit. Het bestendigen van relaties en het naar een hoger plan tillen van de business.Het is een 360 rol met 75% focus op het invullen en onderhouden van relaties met de huidige klanten. Je werft op diverse niveaus in de zorg en welzijn, je doet dit samen met...

  Bring at Work
 • Meewerkend Voorman Logistiek

  Eergisteren geplaatst door ARTO Recruitment

  Het controleren van picklijsten en pakbonnen; Verantwoordelijk voor het logistieke proces zodat alles vlekkeloos verloopt; Heftruck en pompwagen bedienen; Intern transport checken; Schoonhouden van het distributiecentrum; Product- en artikelkennis. Je controleert schades aan interne transportmiddelen en je zorgt voor het onderhoud; Naleving van de bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

  Stad Vacaturebank
 • Supervisor bij een logistiek internationaal bedrijf

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect

  In de functie van supervisor ben je een geboren natuurlijke leider. Hierbij stuur je een team aan van 8 tot 10 medewerkers per dienst. Daarnaast zal je zelf ook actief meewerken met hen. Je zal zo’n 60% mee werken op de werkvloer en 40% zal je processen aansturen.Je takenpakket als supervisor bestaat uit:Aansturen van het team;Uitdraaien en controleren van controlelijsten;Personeel op de juiste positie inplannen zodat er efficiënt gewerkt wordt;Ad-hoc ‘brandjes blussen’;Contact onderhouden...

  Stad Vacaturebank
 • Medewerker planning en inkoop

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  In deze functie als medewerker planning en inkoop ben jij niet alleen nationaal, maar ook internationaal in contact met jouw leveranciers. Jij zorgt als medewerker planning en inkoop ervoor dat de voorraad optimaal beheert wordt.  Jij zorgt ervoor dat producten tijdig worden ingekocht, zodat de beschikbaarheid van de producten altijd gegarandeerd is. Verder ben je bezig met orderverwerking, regel je transporten en bewaak jij de levertijden. Al met al een zeer diverse functie bij een...

  Stad Vacaturebank
 • Magazijn supervisor

  Toegevoegd op 16-01-2022 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Binnen de functie van magazijn supervisor houd jij je bezig met diverse en uiteenlopende taken.Zo ben je in deze 50% van de tijd bezig met het verwerken en uitwerken van administratie in SAP.De resterende 50% ben je bezig met het aansturen van de collega’s in het magazijn en het meehelpen met de operationele werkzaamheden. In jouw toekomstige functie kom je te werken in een team van 3 medewerkers, waarmee je van maandag tot en met vrijdag in een dagdienst je werkt uitvoert. Omdat er veel met...

  Stad Vacaturebank

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank