Kraanmachinist/stenenoplegger chauffeur

Baan gegevens

  • Bedrijf: Co-Select
  • Plaats: Oss
  • Plaatsingsdatum: 30-10-2018
  • Werkniveau: LBO / VMBO
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

We zoeken voor een opdrachtgever in de omgeving van Eindhoven een chauffeur voor op een stenenoplegger(kraanmachinist)..Wat wordt er van jou verwacht:- Het laden, lossen van Legioblocken.- Bouwen met Legioblocken.Je werkt tussen de 40 en 60 uur per week.Bent bereid tot overnachtingen van maandag t/m vrijdag in de vrachtwagen.In de weekenden ben je in principe vrij. Er wordt wel eens in de weekenden gewerkt.

Gestelde eisen

- In het bezit van rijbewijs C/ CE en code95.- Kennis van bedieningswijze van het voertuig en motorvoertuigentechniek.- Zelfstandige en enthousiaste instelling.- Opleiding chauffeur autolaadkraan Laden en lossen is een pré.- ervaring met het rijden op een combinatie.- Stevig in de schoenen staan (je bent de spil tussen planning , chauffeurs en de klant).- Geldig VCA diploma is een pre, anders bereidt zijn om deze te halen.

Uren

40

Meer informatie

Arbeidsvoorwaarden

Salaris afhankelijk van ervaring en opleidingSollicitatieprocedure

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden alsmede een prettige werksfeer in een gezonde en groeiende onderneming.

Informatie over Co-Select

Co-Select Personeelservices is een allround organisatie gespecialiseerd in Human Resources. Onze kracht richt zich op het leveren van maatwerk door vakbekwame professionals. Persoonlijk contact, gedrevenheid, efficiëntie en kostenbesparing, betrouwbaarheid en professionaliteit liggen aan de basis van de succesvolle invulling van opdrachten.......
Lees meer over Co-Select

Co-Select
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank