Specialist Planning & Inkoop

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Boxmeer
 • Plaatsingsdatum: 30-10-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim


Algemene omschrijving

Op dit moment wordt er met man en macht gewerkt aan een vaccin tegen het Covid-19 virus. Wanneer dit er is, willen we uiteraard dat de productie hiervan direct op gang komt. Hierdoor groeien de werkzaamheden ook als het gaat om inkoop, planning en voorraadbeheer, deze vacature is dus een uitbreidingsvacature.

Vacaturenummer: UD-201031

Jij bent verantwoordelijk voor systemen en processen die gebruikt worden bij de uitvoering van het Procure-to-Pay en planningsproces binnen de afdeling. Je zorgt voor een optimaal gebruik van systemen en zal verbeterprojecten identificeren en beheren. Deze projecten hebben invloed op de beschikbaarheid van de producten. Als Specialist beheer je de voorraad en sta je in nauw contact met lokale en wereldwijde belanghebbenden om het gewenste resultaat te bereiken met betrekking tot kwaliteit, service en totale kosten. Je vertegenwoordigt de afdeling bij veranderings- / overdrachtsprojecten en de geeft ondersteuning bij het waarborgen van procesprestaties. Dit doe je door het uitdagen, definiëren en rapporteren van meetwaarden en het bieden van assistentie aan inkoopfunctionarissen indien nodig. Op verzoek is er een uitgebreid functieprofiel beschikbaar.

Gestelde eisen

 •  Een afgeronde HBO opleiding richting logistiek of vergelijkbaar;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een Supply Chain omgeving;
 • bekend met APICS CPIM is een pré;
 • kennis van SAP, of in ieder geval bekend met ERP systemen;
 • jij bent een doorpakker, hands-on, analytisch sterk en bent goed in communicatie (Engels vloeiend, bij voorkeur ook Nederlands).

Uren

40 uur per week, thuiswerken behoort tot de mogelijkheden!

Meer informatie

 Wereldmarktleider als het gaat om produceren van farmaceutische producten ten behoeve van de consumentenmarkt. De productiefaciliteit in Boxmeer is hightech en modern en bestaat grotendeels uit procesinstallaties.

Het betreft een functie op projectbasis (minimaal t/m november 2021). Mogelijk wordt de opdracht daarna verlengd. Fulltime functie, mogelijkheid tot thuis werken (2-3 dagen per week). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden als vakantie- en ADV dagen, pensioenvoorziening en een nette reiskostenvergoeding.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank