Manager Logistics Planning

Baan gegevens

 • Bedrijf: Nobru Technisch Personeel B.V.
 • Plaats: Uden
 • Plaatsingsdatum: 13-07-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

‘eindverantwoordelijk voor een optimale supply & demand planning’

In deze functie ben je binnen de Supply Chain organisatie eindverantwoordelijk voor het totale Sales & Operations Planning process. Als lid van het MT ontwikkel en implementeer je de strategie voor jouw afdeling, welke zich bezig houdt met het vertalen van klantbehoefte in accurate forecasts en gebalanceerde leveringsplannen. Daarnaast het zorgen dat de voorraadniveaus gezond zijn met een tijdige beschikbaarheid van de producten, waarbij de kosten, kwaliteit en veiligheid niet uit het oog wordt verloren. De klanttevredenheid van zowel interne als externe klanten wordt hoog gehouden door de hoge kwaliteit van de service. Je bent continue op zoek naar mogelijke verbeteringen, stelt verbeterprogramma’s op en implementeert deze binnen de afdeling. Met jouw natuurlijke en motiverende leiderschap, weet je een team van enthousiaste professionals te creëren dat uitstekend samenwerkt om uiteindelijk de afdelingsdoelen te realiseren.

Gestelde eisen

 Opleiding:
WO opleiding richting Supply Chain Management, Logistiek of gelijkwaardig.

Algemeen:
Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met Supply Chain / Logistics Management. Uitstekende analytische vaardigheden, bekend met planning systemen (JD Edwards) en ervaring met het definiëren, implementeren en leiden van S&OP processen in een complexe en snel veranderende omgeving. Vaardigheden op het gebied van project management en leiderschap (Prince 2 / Lean Six Sigma) en uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus, in zowel het Nederlands als het Engels.

Uren

Meer informatie

 Een internationale organisatie (Noord-Brabant) die zich gespecialiseerd heeft in het ontwikkelen en produceren van hightech elektronica systemen zoals infraroodsensoren en PLC’s.

Informatie over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel vindt voor werkzoekenden dé baan of voor bedrijven dé medewerker waar al zo lang naar werd gezocht. Al ruim tien jaar helpt Nobru technici aan een nieuwe werkomgeving en opdrachtgevers aan nieuwe medewerkers....
Lees meer over Nobru Technisch Personeel B.V.

Nobru Technisch Personeel B.V.
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op Transport-Vacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Transport Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Transport.
 • Logistiek Administratief Medewerker

  Toegevoegd op 09-08-2018 door Independent Recruiters

  Logistiek Administratief Medewerker gezocht voor een internationale organisatie op het gebied van bouw- en industrieliften in Eindhoven. Deze verhuur-organisatie levert wereldwijd oplossingen voor bouw- en industrieliften.Als Logistiek Administratief Medewerker ziet jouw dag er als volgt uit; Jij bent het administratieve aanspreekpunt;Je verzorgt dat de informatie via SAP Business One op de juiste locaties komt zodat deze afdelingen hun werk op de juiste manier kunnen uitvoeren;Je houdt je...

  Independent Recruiters

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank