Recruitment4You

Waalwijk, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Recruitment4You

Recruitment4You Recruitment4You specialiseert zich in het koppelen van de juiste professional aan het juiste bedrijf. Hierbij gebruiken wij de unieke DM methode: dit is een manier van selecteren waarin zelfkennis en het optimaal benutten van eigenschappen en talenten van de kandidaat centraal staat. Deze eigenschappen en talenten van de kandidaat worden in kaart gebracht door een uitgebreid interview en onze Pre-Selectie Scan. Bovendien zorgt onze doeltreffende Cultuur Talenten Scan er daarnaast voor dat de cultuur van een bedrijf aan het licht komt. Zo bereiken wij ons ultieme doel: namelijk dé perfecte match tussen kandidaat en bedrijf.

Recruitment4You vertrouwt op een combinatie van innovatieve software en onze eigen specialistische kennis. Daarom zouden we nergens zijn zonder onze Sheila van der Meeren (44), professional in hart en nieren op het gebied van arbeidsbemiddeling. Sinds 2009 runt ze het succesvolle werving- en selectie bureau Recruitment4You.

Adresgegevens

Recruitment4You
Richard Wagnerstraat 2
Waalwijk, Noord-Brabant
http://www.recruitment4you.nl
0416 534936

Geen Vacatures van Recruitment4You

Recruitment4You heeft nog geen vacatures geplaatst.

Transport-Vacaturebank.nl - Nieuwe transport vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe transport baan of nieuwe collega's? Op de Transport-Vacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

Transport-Vacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank